6.05.2014 г., 13:08 ч.

Безсъница 

  Поезия
1508 0 9

БЕЗСЪНИЦА

 

Безсънна твойте стихове чета

и себе си във тях прочитам...

И вече знам защо съм на света,

защо възкръсват в мен мечтите!...

 

Едно крилце в сърцето ми расте

и някой ден ще те прегърне

със слънчевия порив на дете,

изгубени вълшебства да ти върне!

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??