14.12.2012 г., 11:07 ч.

Безсъница 

  Поезия
374 0 0


 

Луната до прозореца ми спря.

Аз бях сама. Самичка бе и тя.

 

За Слънчо заразказва ми. Как той

за миг дори не дава ù покой.

 

Че гони го по синьото небе.

Но той не иска и да разбере,

 

че тя все пак е негова сестра,

обичаща до края на света.

 

Заслушах се и се замислих аз.

И мойта участ беше като таз.

 

Аз щастието търся надалеч.

А може би да спра е време веч'.   

 

 

                              13.12.2012 г.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??