31.10.2007 г., 8:55 ч.  

Безсъние 

  Поезия
800 0 1

В нощи като днешната - спокойни,

с небе, обсипано със звезди безбройни,

потъващ в сладката зараза,

пак изпадам в делириума на твоята магическа отвара.

В съзнанието ми твоят образ изплува

и върху него аз мечтая и умувам.

Присъствието ти наяве ме преследва

и в съня ме превзема.

Бих избрал пътя грешен,

само да те видя в съня си днешен.

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бих избрал пътя грешен,
    само да те видя в съня си днешен...

    Невероятен стих Алан
Предложения
: ??:??