25.11.2014 г., 16:40 ч.  

Безсъние 

  Поезия » Любовна
338 0 0

Имам натрапчивото чувство
Че всяка една вечер
Преди да заспя
Сценарият на филма
В който се намирам
Винаги
Е един и същ

Сякаш съм попаднал
В омагьосан кръг
И просто не мога
Да излезна от там
Въртя се в него
Падам
Ставам
Лягам
И така
До безкрай

 

...

 

Очите ми не искат
Да се затворят
Нещо ги държи отворени
Гледам хаотично
В тъмнината
И незнайно защо
Виждам необясними неща
Виждам светлини
Появяващи се без причина
Черпещи енергия
Сякаш от нищото
И се питам на ум
Дали полудявам
Дали това
Което се случва
Е истина
Или е просто плод
На болното ми въображение
А отговорът
На всичките ми въпроси
Който търся
Може би
Се намира в теб
И носи твоето име

 

...

 

Може би
Просто се нуждая
От присъствието ти
От допира
На нежната ти кожа
От топлината
На прегръдката ти
От аромата
На косата ти
От вкусът
На устните ти
От очите ти
Вперени в мен

Да, определено
Щях да съм по-добре
Щях да заспивам спокойно
Просто всичко
Щеше да бъде
Наред

 

...

 

Ако ти
Беше до мен.

© Напълно Непознат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??