15.05.2008 г., 8:51 ч.

Безсънна лунна нощ 

  Поезия » Любовна
631 0 0
В безсънна лунна нощ
открих истина една -
със теб да бъда искам аз.
В прегръдката ти силна
кротко да заспивам,
забравила грижи и неволи
от делничния ден…
Сладки сънища да сънувам
и със теб на воля да мечтая…
Да виждам светлина и в мрака,
усмивка под дъжда неспирен…
С очи да те изпия наведнъж,
с устни безчет целувки да даря ти…

Чуй какво шепти сърцето ми безспир:
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!


http://vbox7.com/play:0e0a4251

 

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??