2.01.2008 г., 15:52 ч.

Безсънна нощ 

  Поезия » Друга
717 0 7
Безсънна нощ

Безсънна нощ,
пропита с празнота,
обладана от безгранична самота...
Безсънна нощ и полъх на тъга,
мечти рзбити и изпепелени,
желания объркани, смутени.
Пронизващ страх и силна болка,
сърце ранено, душа пленена,
ръце треперещи във мрака,
мисли яростно препускат,
надежда търсещи, но не намират
и бързо гаснещи, умират.
Безсънна нощ,
сълзи напиращи в очите
и поглед устремен в звездите...

С.И.
30.12.2007

© dimitroff Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??