22.02.2019 г., 9:32 ч.

Безумие 

  Поезия » Любовна
893 2 1

Георги Иванов

19 часа · 

Безумие

Нахлу в живота ми като стихия
и всичко в кратък миг изпепели!
Ти бе красива, истинска фурия
която всичко мое разруши!

Целувките ти пареха, горяха,
отново полудявах от страстта
която спомените не успяха
да заличат потънала в прахта!

Вулкан от огън, топлина и лава,
убиец на сърца и на души!
Приятел, който себе си раздава
и враг, даряващ болка и сълзи!

В нощите си силно те желая,
в дните си проклинам твоя лик!
Образът ти в мене е изваян
и за теб напомня всеки миг!

Въздухът от който аз живея,
дишам, и обичам, и горя!
Демон зъл, вълшебница и фея
всичко ти във мене го събра!

Искам те! Безумно те обичам!
Искам те каквато и да си!
Искам те! Във вярност ти се вричам!
Искам те макар, че ме боли!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Безумие" - аналог на жената в мъжката същност ли е? Просто въпрос... Много ми хареса стихотворението Ви!
    "Приятел, който себе си раздава
    и враг, даряващ болка и сълзи!"
    Благодаря!
Предложения
: ??:??