7.11.2007 г., 19:34 ч.

Безумие 

  Поезия » Любовна
746 0 1

Безумно те обича моето сърце!

Лудо бие всеки път, когато ме докоснат твоите ръце!

До последен дъх ще те обичам!

Отново и отново твойто име ще шептя!

Винаги в тебе ще се вричам!

В радост и в тъга ще съм до теб, както досега!

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??