7 nov 2007, 19:34

Безумие 

  Poesía » De amor
752 0 1

Безумно те обича моето сърце!

Лудо бие всеки път, когато ме докоснат твоите ръце!

До последен дъх ще те обичам!

Отново и отново твойто име ще шептя!

Винаги в тебе ще се вричам!

В радост и в тъга ще съм до теб, както досега!

© Юлиана Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??