БЕЗУМИЕ... ЕЛА
И днес в мечтите пак си ти,
в тез приказни щастливи дни.
И днес е както вчера и преди,
така ще бъде... запомни!
Как искам в празничните дни
от мене дар да имаш,
но как да ти го дам -
та ти си само блян!?!
Аз искам да ти пожелая:
"Бъди щастлив! Бъди и здрав!"
Но никога недей забравя
това, което стана между нас!
То беше истинско... красиво!
За мене беше приказка... Ела!
Как искам да си пожелая
до мене ти да си сега.
Ти, който в мислите си непрестанно,
и всеки ден, и всяка нощ!
Ти, който ме побъркваш безпощадно,
какво да правя с теб, не знам!
Аз зная, трябва да си тръгна,
но все към теб вървя... вървя!
И таз дилема ме измъчва
и няма как да я реша.
Ти казваш ми: "Не трябва!"
Аз казвам: "Искам те... Ела!"
И как да те забравя?
И как да не сгреша?
Как мога да ти кажа: "Ти върви!"
Щом в мен сърцето казва: "Остани!"
Как мога да ти кажа: "Забрави!" -
душата ми - това си ти.
Това си ти - мигът прекрасен!
Това си ти - мигът желан!
Едно безумие мечтано!
Едно безумие - СВЕТА!
Аз никога не ще забравя
това, което ти ми подари.
Безкрайно щастие за мен
и много болка всеки ден.
Една любов вълшебна,
с красиви чувства и мечти!
Едно безумие, в което
изгубих своите черти.
Не ме е страх да те обичам,
дори безсмислено да ти звучи.
Не ме е страх да те жадувам,
та само ти си в моите мечти.
Не искам нищо... малко само.
Какво съм аз за теб???
Заблуда? Грешката голяма?
А може би един копнеж???
Не казваш нищо и мълчиш.
Мълчи... разбирам всичко!
Дори когато думи не изричаш,
аз чувствам... ти обичаш!
И пред себе си да го отричаш...
Сърцето ти... то пак ще ме обича!
Ела... любов от мен вземи!
Ела... без капчица ме остави!
Ела да те прегърна,
една мечта в реалност да превърна.
Ела... Не бягай... Остани!
И моля те, за всичко ми прости.
За дързостта, която в мен струи,
за това, което ще те нарани...
© Мариана Всички права запазени