4.06.2008 г., 20:14 ч.

Безумна грешка 

  Поезия » Любовна
516 0 4
 

Аз помня всеки ден, осъмнал в изневяра,

аз помня всяка нощ, започнала на бара.

Ала те ми носят емоции от болка бол,

полъх освободен и уловен от алкохол.

 

Оставям ги в гримьорната да поживеят,

додето дойде ред на бис отново да запеят.

Отивам да потърся из града нов живот,

ала се връщам, срещнала пореден идиот.

 

И пак си слагам маска на отлична актриса,

за да играя роля, която друг за мен написа.

Иззети от душата, в стаята са моите копнежи,

доказателства телесни за любовните палежи.

 

Поредна вечер, пореден фалш и авантюра,

а моят живот е станал пак миниатюра.

Питам се само кога сама ще поискам да спре

тази безумна грешка на моето сърце?

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??