12.04.2008 г., 0:25 ч.

Безусловна любов 

  Поезия » Любовна
819 0 0

Любовта идва неочаквано,

желана гостенка е тя,

чувство най-очаквано,

най-скъпо за теб ще платя.

 

Цената не ме интересува,

тръпна от твоята красота,

никой художник не ще те нарисува,

за да те покаже на света.

 

Различна, но по-истинска,

твоето вълшебство ме плени,

а как ми се иска

безусловна да си ти.

 

Да няма прегради,

условия и недоверие,

да няма изненади,

а търпение и доверие.

 

Решителна любов - безусловна,

силна и себераздаваща,

с компромиси, прощаваща,

чакаща и даваща.

 

Безусловна любов - ще я чакам,

надявам се ден след ден,

и когато най-малко очаквам,

вярвам, че ще дойде при мен.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??