Безвремие. Безволие. Безмълвие.
В безстрастие удавена вина.
От старомодно, крехко милосърдие
процежда се студена светлина.
Първичност. Приповдигнатост. Припряност.
Пленителност, забулваща греха.
Предчувствия ме стягат постоянно
и мърдат пипалата на страха.
И ясно, явно, яростно и ядно
денят препуска своя кучи впряг.
Непоправимо болно и досадно
е чувството, че няма да те видя пак.
© Нина Чилиянска Всички права запазени