Sep 23, 2011, 12:07 AM

Безвремие 

  Poetry » Love
677 0 5

Безвремие. Безволие. Безмълвие.

В безстрастие удавена вина.

От старомодно, крехко милосърдие

процежда се студена светлина.


Първичност. Приповдигнатост. Припряност.

Пленителност, забулваща греха.

Предчувствия ме стягат постоянно 

и мърдат пипалата на страха.


И ясно, явно, яростно и ядно

денят препуска своя кучи впряг.

Непоправимо болно и досадно

е чувството, че няма да те видя пак.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??