14.11.2010 г., 15:12 ч.

* * * 

  Поезия
484 0 2

Повярвах си, че мога да летя,
че мога да достигна небесата.
Замаяна от радостта да имам,
забравих, че боли да ти отнемат.

Мечтите посивяха като стара снимка,
превърнаха се в ситен прах.
Не се опитвам да поправя,
парчета счупени не ще лепя.

И ето, падам като птица болна
с прекършени от болката крила.
Покварена любов не ще изпитам пак,
остава само себе си да мразя.

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е ...
  • "Мечтите посивяха като стара снимка,
    превърнаха се в ситен прах.
    Не се опитвам да поправя,
    парчета счупени не ще лепя."

    Хубав стих!
Предложения
: ??:??