19.01.2011 г., 13:50 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
489 0 0

 

На брега дойдох,
където разбива се вълната
и вятърът.
Вълни в косите ти
видях,
мирис топъл
и следи
от две съдби.
Топлина на пръсти
и на думи,
и усмивки,
от устни зачервени,
тела, 
от лъчите обгорени.
Миг наслада
и безвремие

на пясъка горещ,

пенливата вода

ще залее ни краката,

без да охлади

телата.

Ела

отново,

потопи ни в пяна,

измий следите

от пръсти и тела.

Ще чертаем

нови фигури

и ласки.

© Стоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??