Богатство
Не искам да бъда богата,
но не искам да бъда и роб,
аз искам добре да живея,
да съм щастлива - в този живот.
Не искам планини от злато,
не искам в замък да стоя,
брилянти, бисери - не искам,
а само малко свобода.
Слънчеви лъчи да греят,
звезди да светят в нощта,
надежда, вяра аз да имам,
моето богатство - Е ТОВА...
© Милена Райчева Всички права запазени