9 янв. 2009 г., 00:43

* * * 

  Поэзия
293 0 0

Богатство

 

Не искам да бъда богата,

но не искам да бъда и роб,

аз искам добре да живея,

да съм щастлива - в този живот.

 

Не искам планини от злато,

не искам в замък да стоя,

брилянти, бисери - не искам,

а само малко свобода.

 

Слънчеви лъчи да греят,

звезди да светят в нощта,

надежда, вяра аз да имам,

моето богатство - Е  ТОВА...

 

© Милена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??