3.11.2007 г., 13:24 ч.

Бих искала... 

  Поезия » Любовна
780 0 8

                               БИХ   ИСКАЛА...

Бих искала да бъда твоя.

Да ме поискаш, да се сгушиш

                                                             в мен.

Бих искала да бъда ти

                                        покоя -

да ме притискаш - да си в моя

                                                                     плен.

Бих искала косите ми да галиш -

                     да взираш се в очите ми -

                                                                      с любов.

С целувки тялото ми да

                                                     запалиш,

да бъдеш нежен мой  покров.

Бих искала да дириш ме

                                            безкрайно,

намериш ли ме -  да  ме вземеш

                                                                 в теб,

да ме обвиеш в нежно наметало -

                        от ласки, обич, даже  и  от...

                                                                                  секс.

Бих искала да слееш се с дъха ми -

                                   да чувствам те във себе си -

                                                                                           навред.

Бих искала да бъдеш ти сънят ми -

                                                  да не оставам нито миг

                                                                                                      без теб!

© Христина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??