Ако някога се обърна
към тази моя съдба,
бих поискала да се втурна
след теб без вина.
Бих поискала да се върна
назад към онова чудо
и пак да те прегърна,
и всичко да бъде друго.
Щеше пак да бъде приказно,
щеше да е невероятно.
И щях да зная - имам го,
върнах си го обратно!
© Илина Цонева Всички права запазени
Много хубав стих!!!6+