28.09.2012 г., 15:12 ч.

Бих искала! 

  Поезия » Любовна
1307 0 16

Бих искала да можех с  длан 

вината от сърцето да изтрия,

бих искала да можех, щом си сам,

в  прегръдката ти  да се скрия

и да забравим малко за света

и затова как с теб сме грешни,

за нас е  забранена любовта,

забраните, обаче, тук са смешни...

Бих искала да можех, ей така,

с ръка да махна и да преоткрия,

една любов - нестихваща река,

 и да потъна в нейната стихия,

когато нощем гръб извива мрака,

и аз в твойте мисли пак се будя,

бих искала единствено да чакам 

онези същите омайни пеперуди !

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??