27.10.2017 г., 9:04 ч.

Бих подарила поезията си на бездомник... 

  Поезия
371 0 0

Бих подарила поезията си на бездомник,

За да се стопли от ярката искра на моята муза,

За да се нахрани от трохите що падат от душата ми,

За да изпита любовта, описана в тях.

 

Бих подарила поезията си на бездомник,

За да направя богата душата му,

За да дам нов живот на неговия ум,

За да му дам надежда за бъдещето.

 

Бих подарила поезията си на бездомник,

А не на паралия.

Просто защото знам, къде ще бъде оценена.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??