21.01.2016 г., 17:36 ч.

Бих ти дал 

  Поезия » Любовна
517 0 0

Ще ти дам целия си трепет несмирим, ако ме погледнеш…

Ще те даря с вълнението неспирно, ако ме докоснеш…

Ще отдам топлината на тялото си, за да бъдеш изпепелена…

 

Дай ми бляскави очи, за да разтуптиш сърцето ми ранено…

Дари ме с топло тяло, за да сгрееш душата ми студена…

Отдай ми целият си плам и ще бъде твой до сетен час…

 

Дори стихнали, отиващи си един ден да сме, бих дарил,

последната си глътка въздух на теб, за да не видя, че си отиваш…

© Явор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??