25.10.2012 г., 15:41 ч.

Бил си ме обичал 

  Поезия » Любовна
575 0 6

Твърде дълго скитах се по безпътната шир!

Сили не ми останаха!

А те ме молиш за мечти - отдавна са продадени!

Любов да давам, вече непосилна съм!

За обич те смятах, а как грешила съм!

 

 

Чувствата са ми били лъжовни!

Измамил си всичките ми сетива!

Думите ти са отровни, забивани в оголена душа!

Прегръдките ти - безмълвната нирвана, оставил си ме през нощта!

А сърцето си предадох за едната самота!

 

Тайничко молила съм се за щастие свещено!

Очите ми плачеха в нощта!

Молбите са ми били отречени!

Бил си ме обичал явно, но само в съня!!!

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??