29.03.2023 г., 16:02 ч.

Бил съм 

  Поезия » Философска
165 0 0

Бил съм във възход

в даден период.

На дъното съм драпал,

в локвите съм цапал.

 

Бил съм в небесата

с ефектна заплата.

Стискал съм петака

в градската клоака.

 

Бил съм бог почти,

със сбъднати мечти.

Бил съм и бараба,

борещ се за хляба.

 

Всякакъв съм бил,

но и не дебил.

Квото да съм свършил,

не съм се прекършил.

 

Спор, майна, няма-

животът е драма.

Не викаш ли неволя,

ще си в главна роля!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??