26.05.2012 г., 16:08 ч.

Билет за ада 

  Поезия » Любовна
778 0 3

Намери я тази нощ!
Намери я сам-сама!

И забий в гърдите нож

смело ти на любовта!

 

Удари я после в гръб,

да се срине на земята,

зная, че ù имаш зъб

и че търсиш си отплата!

 

Стискай здраво за врата

и накарай я да страда!

Отмъсти и след това

ù купи билет за Ада!

 

 

 

© Ивайла Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??