Ще отболи.
Ще мине.
Ще забравя.
Любов. Кога ли е било?
Повярвах в някакво начало.
Началото на края - все едно.
Ще отболи - любов се преживява.
Не се лекува с парацетамол.
Най-глупавото е - за първи път повярвах.
в неистините за една "любов".
Какво пък.
Ще ме отболи. Ще мине.
И времето лекува рани.
Довчера бях най-мила, най-любима.
Днес съм "безименна", "безплътна", "бездиханна".
Било ли е или не е било.
Не зная.
Било е - щом боли,
или не е било - щом теб теб те няма.
Любов - аз никога не те измамих.
А ти ме лъжеше - било ли е или не е било.
© Наталия Божилова Всички права запазени