26.08.2010 г., 19:45 ч.

Бира и фасче до края на света 

  Поезия » Хумористична
620 0 6

Гледай, полудели са хората!
Мре им се 2012-та...
Чакали вече потопа,
разни магнитни дисбаланси...
Честно да ти кажа - дреме ми!
Да си блъскат главите на воля!
Има още толкова време...
Мен ми е друга тревогата!
Аз се чудя как си със здравето,
напоследък добре ли се храниш,
каква е хавата на работа,
наспан ли си, късно ли лягаш...
Ей такива неща са в главата ми -
прости, чисто човешки...
Другото - Божия работа!
Земята - кибрит, ние - клечки!
Реши ли "Оня" отгоре
да драсне... Върви да го спреш!
И да мислим, и да говорим,
ще сме останки от ярък палеж!
Та... така! Иначе как си?
Добре ли живееш, те питам?
Да се видим на по бира и фасче?
Спокойно, краят не идва! :)

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??