11.06.2017 г., 19:36 ч.

Бисерна душа 

  Поезия » Любовна
617 1 3

Във пясъка тъгата ще заровя,
ще тичам боса, смях ще си ловя,
за бисерче морето ще преровя,
открия ли го, в теб ще го вградя.

Във слънцето очите ще разтапям,
със вятъра безгрижно ще летя,
във цветни залези ще се потапям,
от изгреви в лилаво ще туптя.

Ще стана твоя, в теб ще оцелея,
в доброто ти сърце ще се стая,
и нежно с любовта ми ще те сгрея,
превръщайки те в бисерна душа.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??