26.06.2007 г., 14:12 ч.

Бисерни сълзи 

  Поезия
683 0 10
И като в приказка отново
бисерни сълзи редя.
И като в песен стихове
вълшебни за теб мълвя.
Живея в къща омагьосана,
но не от вещица, а фея
заключила ме там.
Сънувам със отворени очи,
вълшебни острови
и замъци от стъкло,
проблясват и подканят ме,
да ида там да заживея,
да бъда малка фея.
Да плача, но не със сълзи,
а със бисери.
И тези бисери да капят по земята,
да радват хората и да ги избавят от тъгата...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??