Битието -
разпилени перли
от житейска огърлица...
контрабандно
търсиш място
тук и там,
със слаботокова енергия
на жестове
и сладкотембърни слова -
емоция фалшива,
с дъх на джин -
усойна поза...
и прихваш в смях,
смях на шизофренен клоун,
с пудра, червило и туш...
а беше нещо
и до тебе някой
беше...
© Дима Всички права запазени