26.06.2007 г., 16:20 ч.

Бива ли, така? 

  Поезия
609 0 13
Бива ли толкова обич,
бива ли толкова мъка -
след десет години любов,
сега да настъпи разлъка!

Колко ли нощи не спа?
Колко ли нощи будува?
Да чакаш ти любовта,
а всичко потъна в заблуда.

Казваше ми, че дълга любов
не води до нищо щастливо.
Как да повярвам в това,
любовта е нещо красиво!
                 2000г.
        
            

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??