Jun 26, 2007, 4:20 PM

Бива ли, така? 

  Poetry
595 0 13
Бива ли толкова обич,
бива ли толкова мъка -
след десет години любов,
сега да настъпи разлъка!

Колко ли нощи не спа?
Колко ли нощи будува?
Да чакаш ти любовта,
а всичко потъна в заблуда.

Казваше ми, че дълга любов
не води до нищо щастливо.
Как да повярвам в това,
любовта е нещо красиво!
                 2000г.
        
            

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??