26 июн. 2007 г., 16:20

Бива ли, така? 

  Поэзия
610 0 13
Бива ли толкова обич,
бива ли толкова мъка -
след десет години любов,
сега да настъпи разлъка!

Колко ли нощи не спа?
Колко ли нощи будува?
Да чакаш ти любовта,
а всичко потъна в заблуда.

Казваше ми, че дълга любов
не води до нищо щастливо.
Как да повярвам в това,
любовта е нещо красиво!
                 2000г.
        
            

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??