18.04.2013 г., 11:45 ч.

Бизнес с мен 

  Поезия » Хумористична
1104 0 6

Разговор между политик и бизнесмен на селския мегдан, прихванат от специален автомобил - жигули със счупено задно стъкло

 

 

Я, какъв си бизнесмен!

Правиш бизнес ти без мен!

Аз ти давам баницата

със обществена поръчка.

Ще ми носиш раницата

и с мангизи ще ме ръчкаш!

 

Остави ме, бе човече,

аз не искам да робувам.

Депутат ще ставаш вече,

гласове ще ти купувам!

С депутатската заплата

ще си гледаш ти рахата.

 

Виж сега! Замълчи!

На акьл не ме учи!

Ако много ми се мръщиш,

може и пари да врьщаш!

Ако правиш бизнес с мен,

ти ще бъдеш БИЗНЕСМЕН!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??