24.09.2007 г., 10:36 ч.

Благо Даряване 

  Поезия
549 0 0
Океан -
утроба на майка
под слънцето
намедена пита
от едно
във цяло
преплувам -
на пясък
миди океански
и тогава чак -
своята
майка
познавам.

***
Малко морски спомени, вече разпилени от есенния вятър и посяти другаде... :)

© Андромеда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??