17.08.2007 г., 14:44 ч.

Благодарение на любовта 

  Поезия
734 0 21
Ето, пак този копнеж,
който ме води към теб.
Чувствата ми са в буен водовъртеж
и ще оцелея, ако бъдеш до мен.
Ти ме вдъхновяваш
да се боря с много неща.
И наистина заслужаваш
да ти бъда вярна жена.
Това е любов необяснима,
която връхлита двете ни сърца.
Но тя е жизнена и необходима,
благодарение на нея живеем така.
Дано никога да не ти бъда чужда,
светът ти да се отразява в мойте очи.
Обичта да не ни напуска, а да обгръща
всеки един от бъдещите ни дни.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??