28.08.2013 г., 20:43 ч.

Благодарим Ви 

  Поезия
504 0 0

Благодарим Ви

 

Още сме деца, но спомени красиви от тук събрахме доста

със учителите наши и със нашия хубав клас,

бяхме малки, Вие ни градихте моста,

учители, благодарим ви, че винаги били сте с нас.

 

Благодарим Ви ние за времето, в което ни търпяхте,

лигавехме се, всеки ден, без мярка,

но въпреки това не ни оставихте,

 а във бъдещето ни проправихте пътека ярка.

 

Със съветите си Вие ни помагате, 

както майките и бащите си помагат на децата.

Благодарим Ви, че не ни оставихте,

пазете винаги огромната си обич във сърцата.

 

Училището е за онези, които искат нещо да научат 

и да се подготвят за изпитанията на съдбата,

а от Вас подарък те безценен ще получат,

учители, възпитавайте винаги така добре децата.

 

А ние учениците трябва да запазим част от детското сред вас,

какво по-хубаво от това да си дете,

да мечтаеш и да гледаш хоризонта като нас,

учители, благодарим Ви за всичко, сторено за нас от все сърце...

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??