3.07.2006 г., 15:28 ч.

Благодарност 

  Поезия
563 0 1





Човешки мисли неизбродни,

Създателю, стоиш със дни

встрани, не се намесваш.

Но ние знаем, помним,

че в трудно и усилно време

ръка подаваш ни – да тръгнем

заедно напред – духовни,

усетили пречиста сила.


май 2002

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??