15.01.2024 г., 8:38 ч.

Благодарност 

  Поезия
74 0 0

Никой няма да забравим,
никой няма да лишим,
и на всеки ще оставим,
туй което му дължим.

 

Много сме получили,
и любов, и красота, и грижи,
много сме научили,
и това напред ще движи.

 

На любимите си хора,
дните дали си на нас,
не пожалили умора,
ще останем верен клас.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??