8.10.2008 г., 13:38 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
824 0 0

БЛАГОДАРЯ 

 

Благодаря за детството ми тъй прекрасно,
за спомените чудни от горещите лета,
за зимните ваканции в кухничката топла,
изпълнена с аромат на вкусни гозби и сладка.

 

Благодаря за празничните вечери
край домашното огнище минали 
с твоята любов изпълнени 
и с куп подаръци изпъстрени.

 

Благодаря за подкрепата в училище,
защото ти си не само "моята баба",
но и учителка прекрасна,
завладяваща децата в часовете 
с предмет тъй важен за човека... биология.

 

Благодаря за това, че ти до мене беше 
и в абитуриентската ми вечер, 
и в сватбения ден.
На тези специални дати, 
а и всеки ден аз знам...
Моята баба мислено е винаги с мен.

 

Благодаря за всичко, мила бабо,
защото човекът днес в мен 
е сътворен благодарение
на любовта, дарена ми от теб.

 

Благодаря на бога,
че си жива, здрава.
И на бога ще се моля
моето дете един ден
да се гушка сладко 
в прегръдките на МОЯТА БАБА.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??