22.05.2008 г., 22:52 ч.

Благодаря 

  Поезия
863 0 2

Благодаря на бог,

че те имам...

Благодаря на съдбата,

че ни срещна.

Благодаря на очите си,

че намериха нещо красиво

в този сив и скучен свят.

Благодаря на ръцете си,

че те докоснаха, за да усетят топлина.

Благодаря  на усните си,

че те целунаха, за да намерят

желанието за любов.

Благодаря на сърцето си,

че усети болката...

От една, единствена пролята сълза

за теб, любов!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е...да можеш така изящно да благодариш
    на Бог и на съдбата...с обич, мила Боряна.
  • Хубаво е, когато виждаме какво имаме, да осъзнаваме колко много сме богати и да благодарим за него. Поздрав
Предложения
: ??:??