5.12.2010 г., 22:37 ч.

Благодаря! 

  Поезия » Философска
531 0 1

Искам с теб да се поразтоваря

и на теб да споделя,

че не мога нищо друго да

направя, освен душата си

да освободя!

 

А ти готов ли си? За това

да ме чуеш и да ме

подкрепиш и с радост

да ми се усмихнеш

и просто напред да

продължиш...

 

Като ме изслушаш,

просто да забравиш и

по този начин да ме отървеш

от това, което ме е сполетяло

и да можеш и ти да не се

товариш...

 

Да не ти тежи на теб

това, което чуеш,

а просто ей така -

казвам ти и се освобождавам

и ти забравяш и напред

продължаваш...

 

Можеш ли, кажи ми,

но гледайки ме в очите?

И ако можеш, много ще съм

благодарна, за отделеното

внимание...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??