28.07.2007 г., 2:42 ч.

Благодаря ! 

  Поезия
636 0 0
Знаеш ли, искам да ти благодаря,
досега не съм го правила.
А ти за мен направи толкова неща,
че крайно време е да кажа едно "Благодаря".
Защо ли? Ще ти кажа...
Благодаря за това, което ме направи,
за това, че ми показа света.
Благодаря за раните, които ми остави
защото те ме правят жива сега.
Благодаря за нощите, в които,
не знаех аз ли бях това.
Благодаря за лъжите,
за "милите слова"...
Благодаря ти за дните,
изпълнени с толкова тъга.
Благодаря ти за онази любов,
която ми показа.
Благодаря ти!
За всичко, което направи!
Никога няма да забравя това!!!

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??