18.11.2017 г., 9:36 ч.

Благодаря 

  Поезия » Любовна
373 0 0

Усещаме се, сливат се устните,
пиеме от насладата заедно.
Докосваме се. Сливат се телата.
Изригва енергията, дишаме.
Изпълваме се, галиме се, всичко!
Не ни стига и с очи попиваме 
това, което ръцете пропускат.
Освобождаваме енергията...
За да я поемем един от друг. :)

© Красимир Всички права запазени

Да обичаш е изкуство,

а да пишеш - мъка по изкуството...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??