7.05.2008 г., 17:16 ч.

Благодаря ти 

  Поезия
770 0 5
 БЛАГОДАРЯ ТИ

Благодаря на Бога, че ме срещна с теб,
че с теб тъй много преживяхме!
По пътя срещахме какво ли не,
но пак достойно устояхме!

Благодаря, че в слънчевите дни
ми даваше от нежността си,
а облак щом го помрачи,
ми вдъхваше от смелостта си!

И падайки, и ставайки, напред
решена съм до тебе винаги да бъда.
И моля Бог, до мен и ти да си,
до най-дълбоки старини!


© Мергюл Ахмедова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??