4.02.2005 г., 11:53 ч.

Благодаря ти 

  Поезия
1486 0 2
"...девойката която..." -Р.Бърнс

Благодаря ти!
Пренесох те на ръце през преспите на зимата
(без теб нямаше да успея),
беше до мен когато палех камината
(без теб нямаше да успея).
Беше до мен, просто защото
ти така добре го умееш...
Бях до теб когато постилаше леглото
- без мен нямаше да успееш :)

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??