12.12.2015 г., 13:38 ч.

Благодаря ти 

  Поезия » Бели стихове
665 1 2

 

- БЛАГОДАРЯ ТИ ... 

За това, че ме случваш... 

За това, че те има...

За това, че сме…


За това, което получавам ... 

За това, което ме наказваш ... 

За това, което ме крепи да се усмихна...

За това, че си сбъднат! 


- ОБИЧАМ ТЕ... 

Когато снимам...

Когато плача...

Когато те сънувам ... 

Когато не ям ... 

Когато съм вбесена ... 

Когато ме боли ... 

Когато те разглеждам ... 

Когато бързам...

Когато те рисувам ... 

Когато срещна непознат ... 

Когато ме снимат ... 

Когато ме наказваш... 

Когато ме изпитваш...

Когато ми пееш...

Когато ме наказваш ...

Когато ме привличаш...

Когато те сънувам...

Когато ме наказваш … 


- Когато ме погубваш...Просто те обичам...И моето сбъдване си ТИ...


***

 - Моето ще бъде тъга ... 

Тъга по закривените улици... 

Тъга в очите на хората... 

Тъга в сърцата на влюбените... 

Тъга ... събрана без ответ ... 

Един стон … за чуване … 

Едни снимки за виждане...

Едни очи за плач....

Една тишина ... 

И едно сърце ... Забравено ...като стара дрипава фотография ... 

В очаквано неслучване...

на моето “Здравей"… Обичам те …


***

 - А ти ?... 

Потърси ли росата, сбрана във очите ми? 

Погали ли усмивката от снимката?

Усети ли онази ласка...от случена интимност?

Докосна ли косите ми?

Ухаеш ли на мене? 

Къде си? ... Толкова далечен ... 

Събран в една кутия ...

От спомени и несподеленост ... 

Едни очи сънувам непрестанно ... 

Една усмивка ме събужда ... 

Прегърнат си ... Жестокост неслучайна ...

Омаен блян ... изсипан просто в моето - 

ОБИЧАН СИ ... до болка... До полуда ... До безкрая...

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Ат...ИСКАМ ДА МИ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ХУБАВО, ОТ КОЕТО ПОСЛЕ ДА НЕ МИ МИНЕ! ...само това...
  • Извинявам се за оценката, мила Дидинка. Разбрах какво искаш да изкажеш.
Предложения
: ??:??