21.08.2007 г., 13:50 ч.

Благодаря Ти 

  Поезия
1112 0 1
Благодаря Ти, Господи,
                     за любовта.
Благодаря Ти, Господи, 
                    за милостта.
Благодаря Ти, че умря 
          за мен на кръста.
Ти бе разпнат там заради 
нашите грехове.

Ти взе там на кръста 
със себе си нашите болки,
грижи, страдания и грехове.

Благодаря ти за милостта.
Поради твоята милост ние
сме спасени и живеем днес
на този свят.

Благодаря ти, Господи, за всичко,
 което ни даваш, 
защото това, което ти си ни дал,
никой друг не може да ни го даде
и никой не може да ни го вземе.

При кого да отида, 
само ти имаш думи на живот.
  
 

© Мария Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • При кого да отида,Боже мой, само ти имаш думи на живот. Това са думи на апостол Петър. Наистина, велика е милостта, любовта и благодатта Божия към нас грешниците. Пример за любов можем да вземем само от него.
Предложения
: ??:??