3.12.2005 г., 21:06 ч.

Благодаря ти 

  Поезия
1640 1 5

              Благодаря ти

 

Не зная колко реда ще ми трябват,

за да опиша колко те ценя,

но думите ми подло ме ограбват

в страх, че мога да те подценя.

 

Затова ще отбележа само,

че ти си всичко скъпо на света

И нека бъда твое здраво рамо,

и нека бъда нота в песента.

 

                                    Гергана Турийска

© Гергана Турийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??